Diensten

Schilderwerk

Schilderwerk Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw kostbare woning en verhoogt het wooncomfort. Buitenschilderwerk is vaak niet zo maar even te doen. Steiger plaatsen, goed schuurwerk, professioneel gereedschap vakmanschap en de juiste verfsoort zijn essentieel.

Een eengezinswoning kan in 4 tot 5 dagen weer in een optimale conditie worden gebracht. Kozijnen, deuren, ramen, daklijsten. Natuurlijk wordt er geschuurd, in de grondverf gezet en afgelakt.
Waarom juist nu schilderonderhoud aan uw huis te laten uitvoeren? »

Glaswerk

Bij ons kunt u terecht voor alle mogelijke typen, soorten en maten glas. Of het nu gaat om een enkel ruitje of het maken en plaatsen van vele honderden vierkante meters isolatieglas; u bent bij ons aan het juiste adres!

Vergeet niet de mogelijkheid om te profiteren van een flinke subsidie wanneer u uw huis besluit te renoveren. Zoals u vast weet is de BTW op arbeid verlaagd van 19% naar slechts 6%. Hierdoor kunt u tot honderden euro's extra besparen!

Wandafwerking

Toe aan een nieuw behang? Of wilt u het plafond schilderen? Allemaal zaken die u prima kunt overlaten aan een schilder. Een schilder is immers een vakman en weet uw kamer om te toveren in een opgefriste ruimte. Zelf schilderen kan natuurlijk ook, maar kost behoorlijk wat tijd en rompslomp. Een schilder weet het werk snel af te ronden en draagt na afloop eveneens zorg voor het opruimen van de rommel. Geen gedoe en toch een nette kamer. Genoeg redenen om snel een offerte op te vragen bij de schilder. Laat behangen en schilderen over aan een vakman.

Gietvloeren

Gietvloeren zijn kunststof vloersystemen die vloeibaar met de hand gegoten worden. Gietvloeren zijn naadloos, vloeistofdicht en kunnen in één stuk worden aangebracht.
Meer over gietvloeren »

Contact

Schildersbedrijf A. Riksten
Scholeksterpad 6
9791 EN Ten Boer
Telefoon: 06-46460010
E-mail: info@a-riksten.nl